קייטרינג חלבי מותאם לתקופת הקורונה

תקופת הקורונה הביאה עימה שינויים בהרגלים, הסתגלות להנחיות חדשות ומצבי חוסר וודאות. אנחנו בקאנאפס רואים בכל מצב הזדמנות ולכן בחרנו לצאת בתפריט ייחודי התואם את התקופה. תפריט קורנה הוא תפריט מותאם להנחיות של משרד הבריאות וכללי התו הסגול. כל מנה נארזת בנפרד ובכך מצמצים מגע ישיר באוכל חשוף. כלל אנשי הצוות שלנו: שפים, טבחים וקונדיטורים מהמובילים בתחום מקפידים על כללי היגיינה, נטילת ידיים קפדנית ושימוש בכפפות.