איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?

יש לא מעט שאלות הקשורות לכיבוד וקייטרינג כאשר אנו מארגנים אירוע מכל סוג שהוא. איזה אוכל נבחר להגיש – צמחוני או בשרי? מה תהיה צורת ההגשה – בופה או הגשה? כמה מנות נבחר להגיש – מצומצם או מגוון? ומה יהיה התזמון המושלם להגיש את האוכל- לאורך האירוע כולו או בטיימינג ספיציפי?

אחת השאלות שישראלים רבים שואלים היא איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?

איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?