איך לבחור כיבוד לאירועים פרטיים?
קישים, לזניות, סלטים טריים, כריכונים, אנטיפסטי, פסטות, גבינות … אולי בכלל כדאי ללכת לכיוון של בשרי? יש כל כך הרבה אפשרויות ומנות שאפשר לשלב באירועים פרטיים כמות מסיבות חג, ימי הולדת של הילדים, בריתות, בר/בת מצוות, חינה, עליה לתורה, מסיבות אירוסין ועוד. אז הרי זה לא באמת משנה מה השמחה הקרובה, ההתרגשות תמיד בשיאה וכל סיבה היא הזדמנות לחגיגה, בעיקר עבורנו הישראלים.
מדוע קשה לנו לבחור את האוכל באירוע?
בדרך כלל מאוד קל לנו לבחור מקום מתאים לאירוע בהתאם לכמות האנשים, לשלב את האטרקציות אליהם בעל השמחה הכי מתחבר שגם יתאימו לאורחים אבל בנושא האוכל, זה קצת יותר מורכב. אנחנו רוצים שכולם ייהנו, שלכולם יהיה טעים, שהאוכל יהיה אסתטי, מגרה והשולחן עשיר בכל טוב. זה חלק מהתרבות שלנו ומהאהבה שלנו לאירוח ואנשים. אנחנו בקאנאפס הקמנו חברת קייטרינג המתמחה בהכנת מגשים וכיבוד לאירוח ומנות פינגר פוד במטרה שכל אירוע שאתם מארגנים יהיה מוצלח ואיכותי כי אנו מבינים עד כמה האוכל והכיבוד משחקים תפקיד חשוב באירועים ומשמעותיים גם עבור המארחים וגם עבור האורחים. אז איך בוחרים כיבוד לאירועים פרטיים? כמו כיבוד לעליה לתורה או אפילו כיבוד לחגיגות יום נישואין?
- אווירה וסגנון הגשה – חשבו קודם כל איזו אווירה אתם רוצים ליצור באירוע שלכם? קלילה וזורמת בה כל אחד יכול לגשת לשולחן או מזנון מרכזי, לסרוק בעיניו את המנות השונות ולבחור את המנות שהוא הכי מתחבר אליהן או אולי משהו קצת יותר רשמי עם הגשה לשולחן? ברגע שתבינו את סגנון ההגשה ואת הקונספט של האירוע, יהיה לכם יותר קל להחליט איזה אוכל יוגש ואיך.
- מבחר – האם אתם מעוניינים שיהיו מגוון של מנות המוגשות על השולחן או שמא אתם רוצים כמה מנות מרכזיות? במידה ואתם רוצים שפע ומגוון, הפתרון האיכותי ביותר הוא מגשי אירוח. ככה תוכלו לבחור כל מיני סוגים של מנות שמתאימות כמובן אחת לשנייה ולאפשר לכמות גדולה יותר של אנשים להתחבר לקונספט.
- טעמים – היום יש כל כך הרבה סגנונות של בישול ואוכל מכל מיני מקומות בעולם. בגדול, החך הישראלי פתוח לדברים חדשים ומתחבר לכל מיני סגנונות אוכל. יחד עם זאת, יש לא מעט טבעונים, צמחונים ואנשים עם רגישות לגלוטן ולכן חשוב לשים לב גם לזה. מהניסיון שלנו אם רוצים לקלוע לטעם של רוב המוזמנים, כדאי ללכת על המוכר ועל שהן מצד אחד יחסית פשוטות אבל מצד שני הרכיבים האיכותיים שלהן מקפיצים אותם ברמה.
אז למה מגשי אירוח לאירועים פרטיים?
ובכן, יש כמה סיבות שמגשי אירוח נכנסו בסערה למגוון של אירועים בישראל. קודם כל מדובר במשהו שהוא מאוד קליל ומזמין, לכן מדויק כל כך לאירועים פרטיים כמו ימי הולדת למשל. כל אורח בא לשולחן המרכזי, מבין פחות או יותר מה מוגש ופשוט טועם את המנות שאליהן הוא הכי מתחבר. המנות לא כבדות, הן קטנות ותמיד אפשר לנסות גם כמה דברים ואז זה נותן מענה מלא גם מבחינת המגוון. לא חייבים ללכת על כמה מנות מרכזיות אלא אפשר לשחק עם זה. יתרון נוסף של מגשי אירוח הוא בכל שהם מאפשרים לנו לשמור על הניקיון והסדר וממש לא מלכלכים. מגש נגמר, פשוט מוסיפים מגש במקומות ומשליכים לפח. אין צורך בסכו“ם (אלא אם כן הוספנו מנות מרכזיות), אין צורך בצלחות וזה באמת מקל על כל העניין.
אנחנו בקאנאפס בנינו עבורכם תפריט ייחודי והשקענו בו המון מחשבה ויצירתיות. עם אהבה אינסופית לאוכל ואנשים אנחנו מביאים אליכם את הבשורה הקולינרית החדשה – מגשי אירוח לאירועים פרטיים.