מה זה קאנאפס?
לכל מדינה בעולם כמעט יש את הכריכים שמאפיינים את התרבות הקולינרית שלה. בארצות הברית: המבורגר עם לחמנייה או הוט דוג, בישראל סביח או פלאפל, באיטליה פוקצ‘ה פריכה, ביפן לחמניות הבאן בשלל מילויים ועוד… קאנאפס הוא בעצם שם מקביל למתאבנים בגודל קטן המעוצבים בקפדנות ויצירתיות רבה. מקור השם מגיע מצרפת וכמו שהצרפתים יודעים לדייק וליצור דברים מיוחדים, כך המנות הללו מפתיעות אותנו בצבעוניות ובטעם המדויק שלהן.
שילוב מופלא בין לחם איכותי, דגים מעושנים, גבינות, ירקות טריים או אנטיפסטי וממרחים שמכינים בעבודת יד הופכים את הקאנאפס לארוחה של ממש. הם משתלבים בצורה מופלאה עם כוס יין או בירה ומתאימים לכל סוגי האירועים. מכיוון ומדובר במנות קטנות מאוד, נהוג לאכול אותן בידיים מבלי להתבייש כי הם פשוט נעלמים לנו בתוך הפה בכמה ביסים בודדים.
מזון מהיר או מנה של שף?
הרבה אנשים מתבלבלים בהקשר של קאנאפס ובטוחים שמדובר במעין מזון מהיר שלוקחים אותו על הדרך. האמת שיש בזה משהו כי זה לא אוכל שצריך לשבת מסביב לשולחן או להיערך אליו במיוחד כמו במסעדה. מדובר במנות שאינן מכבידות על הקיבה שלנו ואפשר לאכול מהן בלי סוף.
הכריכים הם קטנים, פתוחים, מוגשים בטריות ומשלבים עליהם כל מיני תוספות. ניתן לעשות שימוש במגוון רחב של לחמים כמו לחם בריאות, לחם מחמצת, לחמניות בריוש, באגט, לחם מקמח מלא או כל רעיון אחר שעולה לכם, אפילו קרואסונים חצויים. אפשר להגיש את הכריכים בכל מיני צורות: משולשים, עיגולים או חצאים והמילויים משתנים כיד הדמיון והטעם האישי.
קאנאפס – מתי זה מתאים?
האמת שניתן להגיש קאנאפס במגוון של אירועים. קטנים או גדולים, בפנים או בחוץ, ימי הולדת ומסיבות או הרמות כוסית ואירועי מינגלינג. הקאנאפס מתאימים גם באירועים עם כמות גדולה מאוד של אנשים כמו תערוכות וכנסים בהם אנו רוצים להגיש משהו איכותי מצד אחד, אבל כזה שאפשר להחליף כל הזמן לפי הדרישה עם מגוון גדול.
למה בחרנו קאנאפס?
השם קאנאפס הוא בעצם סמל לטריות, יצירתיות, מגוון ואיכות. על בסיס זה אנחנו בונים את השירות שלנו ומציעים לקהל הלקוחות שלנו פתרונות אירוח מעולים שיקלו עליהם בתהליך ארגון, תכנון והפקת האירוע. דוגמאות לקאנאפס מתוך האתר שלנו…
- כריכוני פומפרניקל – כריכונים טריים המגיעים במגוון של טעמים: סלמון מעושן, סלט חצילים וגבינת שמנת. גבינת פרמיירה על טפנד זיתים. ברי פקאן עם קרם ארטישוק וקרפצ‘ו סלק.
- נגיסי פרצעל – מיני כעכים אותם אנו מכינים לפי המתכון הגרמני הקלאסי מבושלים במי דבש ואפויים בתנור, מוגשים בארבעה מילויים מעולים: גבינה הולנדית וקרם עגבניות מיובשות, גבינה פרמיירה וטפנד זיתים, ברי פקאן על קרם ארטישוק ודג סלמון עם סלט חצילים וגבינת לאבנה.
- מיני פריקסה – פריקסה מטוגן עם טונה, תפוחי אדמה, לימון כבוש, עריסה ביתית, ביצה קשה, זיתים ומלפפון חמוץ.
עוד מגוון של מנות ייחודיות מוצגות לכם באתר שלנו. ניתן לבנות תפריט בהתאמה אישית לפי גודל האירוע והתקציב העומד ברשותכם. תמיד תוכלו להיעזר בשירות הלקוחות שלנו להכוונה. בנוסף, אנו מעניקים עוד מגוון של שירותים נלווים שיקלו עליכם בתהליך הארגון כמו משלוח מסודר ביום האירוע, פריסת הכיבוד ועריכת המזנון, דוכני שתיה קלה, דוכן אלכוהול לייט, בירות וקאווה, דוכן אספרסו ושתיה חמה, מלצרים שיסתובבו בחלל האירוע, כלים רב פעמיים או חד פעמיים, עיצוב האירוע ועוד. הכל נעשה בקליל אחד ותוך מספר שניות ישירות מהאתר שלנו.