איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?

איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?

איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?

יש לא מעט שאלות הקשורות לכיבוד וקייטרינג כאשר אנו מארגנים אירוע מכל סוג שהוא. איזה אוכל נבחר להגיש – צמחוני או בשרי? מה תהיה צורת ההגשה – בופה או הגשה? כמה מנות נבחר להגיש – מצומצם או מגוון? ומה יהיה התזמון המושלם להגיש את האוכל- לאורך האירוע כולו או בטיימינג ספיציפי?

אחת השאלות שישראלים רבים שואלים היא איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?

איך מתאימים בין כמות האוכל שמזמינים למספר הסועדים?