הרמת כוסית למשרד – חוגגים כמו שצריך

חגי תשרי כבר מאחורינו, וביום בהיר ניתן לראות את חנוכה ופסח באופק. ככה זה אצלנו, היהודים. חגים מחג לחג, מחגיגה לחגיגה. הרמת כוסית למשרד הפכה כבר מזמן למסורת נפלאה ומגבשת, שמעבירה לעובדים את המסר החשוב כל כך מצד ההנהלה – אתם חשובים לנו, אנחנו מעריכים אתכם.

צילום של מגש מיני פריקסה

לקראת הרמת הכוסית הבאה, ואלו שעתידות להגיע אחריה, התכנסנו כאן היום כדי לראות איך אפשר להפוך את הטקס הקצר למרגש, משמעותי ונפלא הרבה יותר. מעוניינים לעשות לעובדים שלכם שמח על הלב? הישארו וגלו כיצד.

בימים עברו, בהן הרמות כוסית היו עניין נדיר ולא תדיר במיוחד, הסתפקו מרבית מארגני הטקס בכוסיות משקה ואולי חטיפים או שוקולדים בשביל הטעם הטוב. אלא שכיום, כשהרמת הכוסית הפכה לעניין שבשגרה, נולד הצורך האמיתי לגוון, לחדש, לרגש. וכשרוצים להיכנס ללב של העובדים, עושים זאת דרך הקיבה… ברוכים הבאים ל"קאנאפס" – אימפריית מגשי האירוח של ישראל. כיבוד למשרדים מזמינים אצלנו!

צילום של חטיפי פילו מלוחהרמת כוסית מודל 2017 היא אמנם לא כוסות הפלסטיק ובקבוק היין הזול של פעם, אבל עדיין לא מדובר באירוע הדורש ארוחה של ממש. לכן, מגשי האירוח הנפלאים של "קאנאפס" המשביעים את רעבם של מאות ישראלים מדי שבוע כבר למעלה מ-10 שנים, מתאימים כל כך לסיטואציה של הרמת כוסית.

למידע נוסף על:

מגשי אירוח להרמת כוסית למשרד – למה חשוב לשים לב?

בבחירת מגשי אירוח להרמת כוסית חשוב לשים למספר אלמנטים עיקריים. ראשית – איכות המוצרים וחומרי הגלם. בדקו בדיוק מאלו חומרים מורכבות המנות המוגשות, היכן מכינים אותם ועל ידי מי. אל תתביישו לשאול את השאלות המתבקשות!. שנית – נראות המגשים. בכלל באוכל, ובעיקר כשמדובר במגשי אירוע להרמת כוסית במשרד, יופיים של המגשים הוא 50% מההצלחה שלהם (ושל האירוע כולו). חפשו מגשים מעוצבים, צבעוניים, נקיים ואסתטיים, שעושים חשק לזלול. נקודה שלישית – וורסטיליות המגשים. זכרו שאם יש לכם 100 עובדים, יש לכם 100 טעמים שונים. נסו לא לפסוח על אף ז'אנר קולינארי – צמחוניים וטבעוניים, חובבי המתוק והמלוח, אלו שאכלו נקניק לפני שעתיים ולא יכולים לאכול חלבי וכדומה. ואם כבר בנושא עסקינן, אל תשכחו את עניין הכשרות. וזכרו את עובדיכם המסורתיים והדתיים. "קאנאפס" מציגה תעודת הכשר למהדרין (פרווה וחלבי) מהמועצה הדתית בפתח תקווה.

מנות האירוע המושלמות להרמת כוסית למשרד

הגיע הזמן לצלול למעמקי הקולינריה ולראות מה טעים בתחום המגשים להרמות כוסית. ובכן, את הסקירה נתחיל בטעם מלוח, עם שלל אפשרויות נפלאות כמו לביבות בטטה ותפוחי אדמה, פלטת גבינות בוטיק ייחודיות, פרחי פילו אפויים, מיני בליני שישאיר אצל העובדים שלכם טעם של עוד, לחמניות ביס, מיני טורטיות / קישים, מקלות פרמז'ן נפלאים, סושי, פריקסה, טאקוס עלי גפן טבעוניים, עוגיות מלוחות ועוד.

ז'אנר הירקות והפירות תפס תאוצה בשנים האחרונות וכולל מגשים צבעוניים ונפלאים, ביניהם פלטת ירקות העונה, מיני סלטים אישיים סלט ירוק, מקלות ירקות, סלט טבולה, סלט פירות, סלט ירושלמי, קפרזה, אנטיפסטי ועוד. עוברים באהבה למתוקים, שם נגלה את הטארלטים, הפטיפורים, הפבלובות, את האמריקן צ'יז קייק, הבראוניז שוקולד-מריר, כדורי השוקולד, חטיפי הפילו המתוק ואפילו מגש המיני קרמבו הישראלי כל כך. ישנן גרסאות חלביות ואחרות פרווה למגשים מתוקים והטעימים הללו. שלל המגשים הנפלאים הללו, ועוד רבים אחרים, נמצאים בתפריט המגוון של "קאנאפס", עם מקסימום טריות, נראות נפלאה, חומרי גלם משובחים ובעיקר – טעם מעולם אחר…

אז באירוע הרמת הכוסית הבאה, אתם עומדים להיות יותר טובים מכולם. הרמת כוסית למשרד – הערכה ואהבה דרך הקיבה… בתאבון!